Bli inspirerad

Föreläsningar för företag, föreningar, klubbar och grupper

Presentation/ Föreläsning

Rensa i Röran med inslag av Feng Shui

Vad menas med röra? Saker som vi inte älskar eller använder, saker som är oorganiserade. Att rensa är ett sätt att hantera förändringar, kris och stress i livet. Jag fortsätter att berätta om mina erfarenheter och om hur vi kan skapa ett mer harmoniskt hem och liv.

Beräknad tid: 2 timmar
Pris: Enligt överenskommelse

Världen är stor – livet är kort! – Feel the fear and do it anyway!


En föreläsning om att släppa taget och att våga; Feel the fear and do it anyway! Att t ex ta steget som 55+ och ge sig ut i världen på egen hand och komma hem med många nya erfarenheter och nya livsinsikter.

Beräknad tid: 2 timmar
Pris: Enligt överenskommelse

”Looking Good, Feeling Great”

”When you look good you feel good and when you feel good
you can face the world!”

Idag är det mer och mer viktigt hur man ser ut, både i arbete och privat. Genom en positiv och humoristisk presentation visar vi färgernas psykologiska aspekter och betydelsen av att använda rätt färg på kläder, makeup, inredning och omgivning. Klädstil och tips m.m.

Beräknad tid: 2 timmar
Pris: Enligt överenskommelse

Andra presentationer

Genom mina kontakter har jag även möjligheter att arrangera andra presentationer eller shower. Visning av klädmode, hårmode, makeup, färg och flärd. Välbefinnandestund med musik, föreläsning och olika terapier t.ex. aromterapi, rosenmetoden m.m.

Priser: Enligt överenskommelse
Presentationen kan arrangeras efter Ditt önskemål.

Ring 0706-253940 eller maila hilly.anne@hotmail.com för mer information!

Rensa i röran och Dansa med livet!

(max 8 pers Minst 6 deltagare)

Efter ett antal händelser i mitt liv bestämde jag mig för att inte kämpa emot allt som händer utan istället ”Go with the Flow”. Genom att rensa i röran i både garderoben, hemmet och huvudet skapar man ett mer harmoniskt liv. Säg JA till förändringen – säg JA till livet!

Vad menas med röra? Saker som vi inte älskar eller använder, saker som är oorganiserade. Att rensa är ett sätt att hantera förändringar, kris och stress i livet. Jag berättar om mina erfarenheter och om hur vi kan skapa ett mer harmoniskt hem och liv. Jag använder mig av enkla Feng Shui principer och andra positiva principer som enkelhet, ordning, harmoni, skönhet, glädje och tacksamhet.

Detta gör vi med hjälp av guidad meditation, mindfulness och visualisering till vacker musik och doftande ljus. Öppna dina sinnen och bli mottaglig för nya impulser och möjliga förändringar i ditt liv.

Välkomna till kursen Rensa i röran för att inleda en spännande förändring av ditt liv med sex tankeväckande träffar.

Beräknad tid: 6 x 3 timmar+
Pris: 1.500 kr per person (250kr per kväll, kan delbetalas)
Vågar du ta språnget? JA!

Varför inte ordna en trevlig inspirationskväll eller för-/eftermiddag med dina vänner eller arbetskamrater. Skapa Er egen grupp eller kurs och anmäl Ditt intresse till mig! Ring eller maila för mer information.

Välkommen till någon av mina kurser!

Ring  0706-253940 eller maila för mer information!