Om mig

OM MIG

Jag är en pigg, glad och positiv kvinna som älskar livet! Vissa kallar mig Pollyanna!
Född och uppväxt i England. Drog till USA i ungdomen för att studera och arbeta och blev kvar där tills kärleken förde mig till Sverige för 26 år sedan.

Älskar att resa och under de senaste sex åren har jag besökt många länder runtom i världen. Det har varit resor fyllda av spännande möten och berikande upplevelser och precis som det brukar sägas ”att den som reser har något att berätta”, så är det just så jag känner. Genom mina resor har jag utmanat mig själv och jag har lärt mig att om jag bara vågar och ”hoppar” ut från min trygghetszon så finns det så mycket att upptäcka och nytt att lära vid 60+!

Mitt liv har även kantats av sorg och svårigheter. Att mitt liv åter skulle vara fyllt av så mycket lycka och glädje kunde jag inte tro för 15 år sedan! Via litteratur, workshops, samtalsterapi och träning har jag lärt mig uppskatta och se vad som är viktigt i livet.
Genom att praktisera olika former av yoga, alltifrån Hatha till Yin, under flera år, har jag funnit både välmående och livsglädje. Jag vill därför förmedla dessa lärdomar vidare och kommer from hösten 2012 att hålla kurser i ”mjukyoga”.
Mitt arbete är min passion. Det jag lärt av livet vill jag gärna förmedla till andra och med mina föredragskvällar hoppas jag kunna inspirera någon annan att våga ta steget! En av mina föreläsningar heter ” feel the fear and do it anyway!”

Utbildning

  • Certifikat från ”Eiseman Center for color”, Washington, USA gällande utbildning till Färgdeisgn-specialist.
  • Certifikat från ”Alive with color” Californien, USA som färg- och stilkonsulent.
  • Certifikat för utbildning av Färg- och stilkonsulenter.
  • Certifikat från Zepter International gällande Swissological hudvårds och make-up produkter

 

Ring 0706-253940 eller maila för mer information!

Välkommen!